Emoji 🧍 - Person som står

🧍

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧍

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är person som står. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är person standing.

Info om emoji person som står

Här kan du läsa mer om emojin 🧍. Den huvudgrupp som emojin person som står hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 433 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person som står finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji person som står på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person standing
🇳🇴 Norska: Person stående
🇩🇰 Danska: Person stående
🇫🇮 Finska: Henkilö seisoo

Andra varianter av emoji "person som står"


Kopiera och använd emoji 🧍

Om du vill kopiera emojin person som står för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9CD

HTML-kod:   🧍

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!