Emoji Tummen ned-tecken

👎

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji tummen ned-tecken

Här hittar du emojin tummen ned-tecken avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin tummen ned-tecken hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just tummen ned-tecken finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji tummen ned-tecken på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin tummen ned-tecken heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Thumbs down sign
🇳🇴 Norska: Tommel ned
🇩🇰 Danska: Tommelfinger nedad
🇫🇮 Finska: Peukalo alas

Andra varianter av emoji "tummen ned-tecken"


Kopiera och använd emoji tummen ned-tecken

Om du vill kopiera emojin tummen ned-tecken för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji tummen ned-tecken kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji tummen ned-tecken

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F44E

HTML-kod:   👎

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"