Emoji Leende ansikte med öppen mun och leende ögon

😄

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji leende ansikte med öppen mun och leende ögon

Här hittar du emojin leende ansikte med öppen mun och leende ögon avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin leende ansikte med öppen mun och leende ögon hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende ansikte med öppen mun och leende ögon finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 😄?

Denna emoji är en av klassikerna, ett stort gult ansikte med ett gigantiskt leende och ögon som även dem ler. Förmedlar lättsam och humoristisk glädje.

Blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Emoji leende ansikte med öppen mun och leende ögon på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin leende ansikte med öppen mun och leende ögon heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling face with open mouth and smiling eyes
🇳🇴 Norska: Glisende ansikt med halvåpne øyne
🇩🇰 Danska: Grinende ansigt med sammenknebne øjne
🇫🇮 Finska: Virnistävät kasvot ja siristetyt silmät

Kopiera och använd emoji leende ansikte med öppen mun och leende ögon

Om du vill kopiera emojin leende ansikte med öppen mun och leende ögon för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji leende ansikte med öppen mun och leende ögon kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji leende ansikte med öppen mun och leende ögon

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F604

HTML-kod:   😄

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"