Emoji Man och kvinna som håller hand

👫

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji man och kvinna som håller hand

Här hittar du emojin man och kvinna som håller hand avbildad i stor storlek. Emojin man och kvinna som håller hand hör till den interna emojigruppen Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin man och kvinna som håller hand hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man och kvinna som håller hand finns det dock inte några varianter till.

Emoji man och kvinna som håller hand på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin man och kvinna som håller hand heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man and woman holding hands
🇳🇴 Norska: Mann og kvinne som holder hender
🇩🇰 Danska: Mand og kvinde, der holder hinanden i hånden
🇫🇮 Finska: Mies ja nainen käsi kädessä

Kopiera och använd emoji man och kvinna som håller hand

Om du vill kopiera emojin man och kvinna som håller hand för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji man och kvinna som håller hand kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji man och kvinna som håller hand

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F46B

HTML-kod:   👫

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"