Emoji 💃 - Kvinna som dansar

💃

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💃

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna som dansar. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är dancer.


Andra varianter av emoji "kvinna som dansar"

Kvinna som dansar är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

💃🏻

Vad betyder 💃🏻

Emojin 💃🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som dansar, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinna som dansar med ljus hudfärg.

💃🏼

Vad betyder 💃🏼

Emojin 💃🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som dansar, beige hudfärg" och representerar emojin kvinna som dansar med beige hudfärg.

💃🏽

Vad betyder 💃🏽

Emojin 💃🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som dansar, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna som dansar med ljusbrun hudfärg.

💃🏾

Vad betyder 💃🏾

Emojin 💃🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som dansar, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna som dansar med mörkbrun hudfärg.

💃🏿

Vad betyder 💃🏿

Emojin 💃🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som dansar, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinna som dansar med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinna som dansar

Här kan du läsa mer om emojin 💃. Emojin kvinna som dansar hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Midsommar, Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin kvinna som dansar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som dansar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna som dansar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Dancer
🇳🇴 Norska: Kvinne som danser
🇩🇰 Danska: Kvinde, der danser
🇫🇮 Finska: Tanssiva nainen


Kopiera och använd emoji 💃

Om du vill kopiera emojin kvinna som dansar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F483

HTML-kod:   💃


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"