Emoji 🧎 - Person på knä

🧎

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧎

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är person på knä. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är person kneeling.


Andra varianter av emoji "person på knä"

Person på knä är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧎🏻

Vad betyder 🧎🏻

Emojin 🧎🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person på knä, ljus hudfärg" och representerar emojin person på knä med ljus hudfärg.

🧎🏼

Vad betyder 🧎🏼

Emojin 🧎🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person på knä, beige hudfärg" och representerar emojin person på knä med beige hudfärg.

🧎🏽

Vad betyder 🧎🏽

Emojin 🧎🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person på knä, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin person på knä med ljusbrun hudfärg.

🧎🏾

Vad betyder 🧎🏾

Emojin 🧎🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person på knä, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin person på knä med mörkbrun hudfärg.

🧎🏿

Vad betyder 🧎🏿

Emojin 🧎🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person på knä, mörk hudfärg" och representerar emojin person på knä med mörk hudfärg.


Info om emoji person på knä

Här kan du läsa mer om emojin 🧎. Den huvudgrupp som emojin person på knä hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person på knä finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person på knä på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person kneeling
🇳🇴 Norska: Person på knærne
🇩🇰 Danska: Person på knæ
🇫🇮 Finska: Henkilö polvillaan


Kopiera och använd emoji 🧎

Om du vill kopiera emojin person på knä för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9CE

HTML-kod:   🧎


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"