Emoji 👩‍🎤 - Sångerska

👩‍🎤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👩‍🎤

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är sångerska. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman singer.


Andra varianter av emoji "sångerska"

Sångerska är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👩🏻‍🎤

Vad betyder 👩🏻‍🎤

Emojin 👩🏻‍🎤 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "sångerska, ljus hudfärg" och representerar emojin sångerska med ljus hudfärg.

👩🏼‍🎤

Vad betyder 👩🏼‍🎤

Emojin 👩🏼‍🎤 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "sångerska, beige hudfärg" och representerar emojin sångerska med beige hudfärg.

👩🏽‍🎤

Vad betyder 👩🏽‍🎤

Emojin 👩🏽‍🎤 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "sångerska, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin sångerska med ljusbrun hudfärg.

👩🏾‍🎤

Vad betyder 👩🏾‍🎤

Emojin 👩🏾‍🎤 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "sångerska, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin sångerska med mörkbrun hudfärg.

👩🏿‍🎤

Vad betyder 👩🏿‍🎤

Emojin 👩🏿‍🎤 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "sångerska, mörk hudfärg" och representerar emojin sångerska med mörk hudfärg.


Info om emoji sångerska

Här kan du läsa mer om emojin 👩‍🎤. Emojin sångerska hör till den interna emojigruppen Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin sångerska hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sångerska finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji sångerska på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman singer
🇳🇴 Norska: Kvinne som synger
🇩🇰 Danska: Kvindelig sanger
🇫🇮 Finska: Naislaulaja


Kopiera och använd emoji 👩‍🎤

Om du vill kopiera emojin sångerska för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 1F3A4

HTML-kod:   👩‍🎤


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"