Emoji Prins

🤴

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji prins

Här hittar du emojin prins avbildad i stor storlek. Emojin prins hör till de interna emojigrupperna Födelsedag, Bröllop, Fars dag.  Den huvudgrupp som emojin prins hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just prins finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji prins på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin prins heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Prince
🇳🇴 Norska: Prins
🇩🇰 Danska: Prins
🇫🇮 Finska: Prinssi

Andra varianter av emoji "prins"


Kopiera och använd emoji prins

Om du vill kopiera emojin prins för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji prins kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji prins

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F934

HTML-kod:   🤴

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"