Emoji 🫨 - Skakande ansikte

🫨

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🫨

Denna emoji föreställer ett ansikte som skakar på huvudet, som att det inte håller med om någonting eller att det är chockat och inte kan förstå vad det är som händer.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2022 som en del av Emoji 15.0.


Info om emoji skakande ansikte

Här kan du läsa mer om emojin 🫨. Den huvudgrupp som emojin skakande ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just skakande ansikte finns det dock inte några varianter till.


Emoji skakande ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Shaking face
🇳🇴 Norska: Ristende ansikt
🇩🇰 Danska: Rystende ansigt
🇫🇮 Finska: Väsyttelevät kasvot


Kopiera och använd emoji 🫨

Om du vill kopiera emojin skakande ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1FAE8

HTML-kod:   🫨


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"