Emoji 👴 - Äldre man

👴

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👴

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är äldre man. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är older man.


Andra varianter av emoji "äldre man"

Äldre man är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👴🏻

Vad betyder 👴🏻

Emojin 👴🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "äldre man, ljus hudfärg" och representerar emojin äldre man med ljus hudfärg.

👴🏼

Vad betyder 👴🏼

Emojin 👴🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "äldre man, beige hudfärg" och representerar emojin äldre man med beige hudfärg.

👴🏽

Vad betyder 👴🏽

Emojin 👴🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "äldre man, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin äldre man med ljusbrun hudfärg.

👴🏾

Vad betyder 👴🏾

Emojin 👴🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "äldre man, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin äldre man med mörkbrun hudfärg.

👴🏿

Vad betyder 👴🏿

Emojin 👴🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "äldre man, mörk hudfärg" och representerar emojin äldre man med mörk hudfärg.


Info om emoji äldre man

Här kan du läsa mer om emojin 👴. Emojin äldre man hör till de interna emojigrupperna Fars dag, Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin äldre man hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just äldre man finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji äldre man på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Older man
🇳🇴 Norska: Eldre mann
🇩🇰 Danska: Ældre mand
🇫🇮 Finska: Vanha mies


Kopiera och använd emoji 👴

Om du vill kopiera emojin äldre man för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F474

HTML-kod:   👴


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"