Emoji Ansikte som ger en slängkyss

😘

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ansikte som ger en slängkyss

Här hittar du emojin ansikte som ger en slängkyss avbildad i stor storlek. Emojin ansikte som ger en slängkyss hör till de interna emojigrupperna Mors dag, Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin ansikte som ger en slängkyss hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 282 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte som ger en slängkyss finns det dock inte några varianter till.

Emoji ansikte som ger en slängkyss på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ansikte som ger en slängkyss heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: face throwing a kiss
🇳🇴 Norska: ansikt som gir slengkyss
🇩🇰 Danska: ansigt, der sender et kys
🇫🇮 Finska: lentosuukon lähettävät kasvot

Kopiera och använd emoji ansikte som ger en slängkyss

Om du vill kopiera emojin ansikte som ger en slängkyss för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ansikte som ger en slängkyss kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ansikte som ger en slängkyss

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F618

HTML-kod:   😘

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"