Emoji 👲 - Man med Gua Pi Mao

👲

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👲

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är man med gua pi mao. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man with gua pi mao.


Andra varianter av emoji "man med gua pi mao"

Man med Gua Pi Mao är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👲🏻

Vad betyder 👲🏻

Emojin 👲🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med gua pi mao, ljus hudfärg" och representerar emojin man med gua pi mao med ljus hudfärg.

👲🏼

Vad betyder 👲🏼

Emojin 👲🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med gua pi mao, beige hudfärg" och representerar emojin man med gua pi mao med beige hudfärg.

👲🏽

Vad betyder 👲🏽

Emojin 👲🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med gua pi mao, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin man med gua pi mao med ljusbrun hudfärg.

👲🏾

Vad betyder 👲🏾

Emojin 👲🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med gua pi mao, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin man med gua pi mao med mörkbrun hudfärg.

👲🏿

Vad betyder 👲🏿

Emojin 👲🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med gua pi mao, mörk hudfärg" och representerar emojin man med gua pi mao med mörk hudfärg.


Info om emoji man med gua pi mao

Här kan du läsa mer om emojin 👲. Den huvudgrupp som emojin man med gua pi mao hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man med gua pi mao finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji man med gua pi mao på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man with gua pi mao
🇳🇴 Norska: Mann med kinesisk hatt
🇩🇰 Danska: Mand med kinesisk kasket
🇫🇮 Finska: Mies, jolla on kiinalainen lakki


Kopiera och använd emoji 👲

Om du vill kopiera emojin man med gua pi mao för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F472

HTML-kod:   👲


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"