Emoji 🧖 - Person i bastu

🧖

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧖

Denna emoji föreställer en person som har en handduk över axlarna och sitter i en bastu, med ånga från de heta stenarna runt hela personen. Emojin föreställer en icke könad person och är därför könsneutral, men den finns även variationer av den där det är en man- eller en kvinna som porträtteras.


Andra varianter av emoji "person i bastu"

Person i bastu är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧖🏻
Person i bastu, ljus hudfärg
🧖🏼
Person i bastu, beige hudfärg
🧖🏽
Person i bastu, ljusbrun hudfärg
🧖🏾
Person i bastu, mörkbrun hudfärg
🧖🏿
Person i bastu, mörk hudfärg

Info om emoji person i bastu

Här kan du läsa mer om emojin 🧖. Den huvudgrupp som emojin person i bastu hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person i bastu finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person i bastu på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person in steamy room
🇳🇴 Norska: Person i badstue
🇩🇰 Danska: Person i sauna
🇫🇮 Finska: Saunova


Kopiera och använd emoji 🧖

Om du vill kopiera emojin person i bastu för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9D6

HTML-kod:   🧖


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"