Emoji 🙍‍♀️ - Kvinna med hängande huvud

🙍‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🙍‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna med hängande huvud. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman frowning.


Andra varianter av emoji "kvinna med hängande huvud"

Kvinna med hängande huvud är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🙍🏻‍♀️
Kvinna med hängande huvud, ljus hudfärg
🙍🏼‍♀️
Kvinna med hängande huvud, beige hudfärg
🙍🏽‍♀️
Kvinna med hängande huvud, ljusbrun hudfärg
🙍🏾‍♀️
Kvinna med hängande huvud, mörkbrun hudfärg
🙍🏿‍♀️
Kvinna med hängande huvud, mörk hudfärg

Info om emoji kvinna med hängande huvud

Här kan du läsa mer om emojin 🙍‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinna med hängande huvud hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna med hängande huvud finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna med hängande huvud på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman frowning
🇳🇴 Norska: Sur kvinne
🇩🇰 Danska: Kvinde, der skuler
🇫🇮 Finska: Onneton nainen


Kopiera och använd emoji 🙍‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinna med hängande huvud för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F64D 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🙍‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"