Emoji ✌ - Hand med V-teckenEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ✌

Denna emoji föreställer det klassiska peace-tecknet, där pekfingret och långfingret sträcks ut åt separata håll och formar det välkända V-tecknet - som traditionellt sett betyder "Victory".


Andra varianter av emoji "hand med v-tecken"

Hand med V-tecken är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

✌🏻

Vad betyder ✌🏻

Emojin ✌🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand med v-tecken, ljus hudfärg" och representerar emojin hand med v-tecken med ljus hudfärg.

✌🏼

Vad betyder ✌🏼

Emojin ✌🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand med v-tecken, beige hudfärg" och representerar emojin hand med v-tecken med beige hudfärg.

✌🏽

Vad betyder ✌🏽

Emojin ✌🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand med v-tecken, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin hand med v-tecken med ljusbrun hudfärg.

✌🏾

Vad betyder ✌🏾

Emojin ✌🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand med v-tecken, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin hand med v-tecken med mörkbrun hudfärg.

✌🏿

Vad betyder ✌🏿

Emojin ✌🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand med v-tecken, mörk hudfärg" och representerar emojin hand med v-tecken med mörk hudfärg.


Info om emoji hand med v-tecken

Här kan du läsa mer om emojin ✌. Den huvudgrupp som emojin hand med v-tecken hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just hand med v-tecken finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji hand med v-tecken på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Victory hand
🇳🇴 Norska: V-tegn
🇩🇰 Danska: V-tegn
🇫🇮 Finska: Voitonmerkki


Kopiera och använd emoji ✌

Om du vill kopiera emojin hand med v-tecken för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   270C

HTML-kod:   ✌


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"