Emoji Flinande ansikte på snedden

😏

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji flinande ansikte på snedden

Här hittar du emojin flinande ansikte på snedden avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin flinande ansikte på snedden hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just flinande ansikte på snedden finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 😏?

Det här är en klassisk emoji som ofta används för att ge uttryck för busighet eller slughet. Med det klassiska leendet på snedden, de kisande ögonen som tittar åt sidan och de höjda ögonbrynen förmedlar verkligen att personen har något busigt på gång. Emojien används inte helt oväntat ofta som flirtredskap.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder 😏 på Snapchat?

På Snapchat betyder det flinande ansiktet på snedden att du är en av personens bästa vänner, men att personen inte är en av dina bästa vänner. Alltså att du får många snaps av personen men att du inte skickar så många tillbaka...

Emoji flinande ansikte på snedden på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin flinande ansikte på snedden heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smirking face
🇳🇴 Norska: Ansikt med selvtilfreds smil
🇩🇰 Danska: Ansigt med smørret grin
🇫🇮 Finska: Omahyväiset kasvot

Kopiera och använd emoji flinande ansikte på snedden

Om du vill kopiera emojin flinande ansikte på snedden för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji flinande ansikte på snedden kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji flinande ansikte på snedden

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F60F

HTML-kod:   😏

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"