Emoji Nedåtpekande handrygg

👇

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji nedåtpekande handrygg

Här hittar du emojin nedåtpekande handrygg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin nedåtpekande handrygg hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just nedåtpekande handrygg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji nedåtpekande handrygg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin nedåtpekande handrygg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Down pointing backhand index
🇳🇴 Norska: Hånd med pekefinger som peker ned
🇩🇰 Danska: Håndryg med pegefinger nedad
🇫🇮 Finska: Alaspäin osoittava etusormi selkäpuolelta

Andra varianter av emoji "nedåtpekande handrygg"


Kopiera och använd emoji nedåtpekande handrygg

Om du vill kopiera emojin nedåtpekande handrygg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji nedåtpekande handrygg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji nedåtpekande handrygg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F447

HTML-kod:   👇

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"