Emoji Besviket men lättat ansikte

😥

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji besviket men lättat ansikte

Här hittar du emojin besviket men lättat ansikte avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin besviket men lättat ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just besviket men lättat ansikte finns det dock inte några varianter till.

Emoji besviket men lättat ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin besviket men lättat ansikte heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Angry face
🇳🇴 Norska: Skuffet, men lettet ansikt
🇩🇰 Danska: Skuffet, men lettet ansigt
🇫🇮 Finska: Pettyneet, mutta helpottuneet kasvot

Kopiera och använd emoji besviket men lättat ansikte

Om du vill kopiera emojin besviket men lättat ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji besviket men lättat ansikte kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji besviket men lättat ansikte

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F625

HTML-kod:   😥

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"