Emoji Högklackad sko

👠

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji högklackad sko

Här hittar du emojin högklackad sko avbildad i stor storlek. Emojin högklackad sko hör till de interna emojigrupperna Midsommar, Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin högklackad sko hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just högklackad sko finns det dock inte några varianter till.

Emoji högklackad sko på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin högklackad sko heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: High-heeled shoe
🇳🇴 Norska: Høyhælt sko
🇩🇰 Danska: Højhælet sko
🇫🇮 Finska: Korkokenkä

Kopiera och använd emoji högklackad sko

Om du vill kopiera emojin högklackad sko för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji högklackad sko kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji högklackad sko

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F460

HTML-kod:   👠

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"