Emoji Ansikte med öppen mun och kallsvett

😰

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ansikte med öppen mun och kallsvett

Här hittar du emojin ansikte med öppen mun och kallsvett avbildad i stor storlek. Emojin ansikte med öppen mun och kallsvett hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin ansikte med öppen mun och kallsvett hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte med öppen mun och kallsvett finns det dock inte några varianter till.

Emoji ansikte med öppen mun och kallsvett på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ansikte med öppen mun och kallsvett heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Face with open mouth and cold sweat
🇳🇴 Norska: Ansikt med åpen munn og kaldsvette
🇩🇰 Danska: Ansigt med åben mund og koldsved
🇫🇮 Finska: Avoin suu ja kylmä hiki

Kopiera och använd emoji ansikte med öppen mun och kallsvett

Om du vill kopiera emojin ansikte med öppen mun och kallsvett för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ansikte med öppen mun och kallsvett kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ansikte med öppen mun och kallsvett

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F630

HTML-kod:   😰

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"