Emoji 🫃 - Gravid man

🫃

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🫃

Denna emoji föreställer en leende gravid man med händerna runt sin gravidmage.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2022 som en del av Emoji 14.0.


Andra varianter av emoji "gravid man"

Gravid man är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🫃🏻

Vad betyder 🫃🏻

Emojin 🫃🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid man, ljus hudfärg" och representerar emojin gravid man med ljus hudfärg.

🫃🏼

Vad betyder 🫃🏼

Emojin 🫃🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid man, beige hudfärg" och representerar emojin gravid man med beige hudfärg.

🫃🏽

Vad betyder 🫃🏽

Emojin 🫃🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid man, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin gravid man med ljusbrun hudfärg.

🫃🏾

Vad betyder 🫃🏾

Emojin 🫃🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid man, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin gravid man med mörkbrun hudfärg.

🫃🏿

Vad betyder 🫃🏿

Emojin 🫃🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid man, mörk hudfärg" och representerar emojin gravid man med mörk hudfärg.


Info om emoji gravid man

Här kan du läsa mer om emojin 🫃. Emojin gravid man hör till den interna emojigruppen Pride och HBTQ.  Den huvudgrupp som emojin gravid man hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just gravid man finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji gravid man på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Pregnant man
🇳🇴 Norska: Gravid mann
🇩🇰 Danska: Gravid mand
🇫🇮 Finska: Raskaana oleva mies


Kopiera och använd emoji 🫃

Om du vill kopiera emojin gravid man för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1FAC3

HTML-kod:   🫃


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"