Emoji 👩‍🚀 - Kvinnlig astronaut

👩‍🚀

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👩‍🚀

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig astronaut. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman astronaut.


Andra varianter av emoji "kvinnlig astronaut"

Kvinnlig astronaut är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👩🏻‍🚀

Vad betyder 👩🏻‍🚀

Emojin 👩🏻‍🚀 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig astronaut, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinnlig astronaut med ljus hudfärg.

👩🏼‍🚀

Vad betyder 👩🏼‍🚀

Emojin 👩🏼‍🚀 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig astronaut, beige hudfärg" och representerar emojin kvinnlig astronaut med beige hudfärg.

👩🏽‍🚀

Vad betyder 👩🏽‍🚀

Emojin 👩🏽‍🚀 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig astronaut, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig astronaut med ljusbrun hudfärg.

👩🏾‍🚀

Vad betyder 👩🏾‍🚀

Emojin 👩🏾‍🚀 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig astronaut, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig astronaut med mörkbrun hudfärg.

👩🏿‍🚀

Vad betyder 👩🏿‍🚀

Emojin 👩🏿‍🚀 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig astronaut, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinnlig astronaut med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinnlig astronaut

Här kan du läsa mer om emojin 👩‍🚀. Emojin kvinnlig astronaut hör till den interna emojigruppen Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig astronaut hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig astronaut finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinnlig astronaut på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman astronaut
🇳🇴 Norska: Kvinnelig astronaut
🇩🇰 Danska: Kvindelig astronaut
🇫🇮 Finska: Naisastronautti


Kopiera och använd emoji 👩‍🚀

Om du vill kopiera emojin kvinnlig astronaut för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 1F680

HTML-kod:   👩‍🚀


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"