Emoji Kvinnlig bonde

👩‍🌾

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnlig bonde

Här hittar du emojin kvinnlig bonde avbildad i stor storlek. Emojin kvinnlig bonde hör till den interna emojigruppen Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig bonde hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig bonde finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinnlig bonde på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnlig bonde heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman farmer
🇳🇴 Norska: Kvinnelig bonde
🇩🇰 Danska: Kvindelig landmand
🇫🇮 Finska: Maanviljelijänainen

Andra varianter av emoji "kvinnlig bonde"


Kopiera och använd emoji kvinnlig bonde

Om du vill kopiera emojin kvinnlig bonde för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnlig bonde kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnlig bonde

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 1F33E

HTML-kod:   👩‍🌾

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"