Emoji Krona

👑

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji krona

Här hittar du emojin krona avbildad i stor storlek. Emojin krona hör till den interna emojigruppen Födelsedag.  Den huvudgrupp som emojin krona hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just krona finns det dock inte några varianter till.

Emoji krona på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin krona heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Crown
🇳🇴 Norska: Krone
🇩🇰 Danska: Krone
🇫🇮 Finska: Kruunu

Kopiera och använd emoji krona

Om du vill kopiera emojin krona för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji krona kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji krona

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F451

HTML-kod:   👑

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"