Emoji 🥹 - Leende ansikte som håller tillbaka tårarna

🥹

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🥹

Denna emoji föreställer ett gult ansikte med ett bedjande uttryck, och där tårar väller upp ur botten av dess två stora ögon. Den kan användas för att ge uttryck för ett stort antal känslor, som exempelvis lycka, tacksamhet, beundran, sorg och ilska.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2022 som en del av Emoji 14.0.


Info om emoji leende ansikte som håller tillbaka tårarna

Här kan du läsa mer om emojin 🥹. Den huvudgrupp som emojin leende ansikte som håller tillbaka tårarna hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende ansikte som håller tillbaka tårarna finns det dock inte några varianter till.


Emoji leende ansikte som håller tillbaka tårarna på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Face holding back tears
🇳🇴 Norska: Smilende ansikt som holder tårene tilbake
🇩🇰 Danska: Smilende ansigt holder tårerne tilbage
🇫🇮 Finska: Hymyilevät kasvot pidättelevät kyyneleitä


Kopiera och använd emoji 🥹

Om du vill kopiera emojin leende ansikte som håller tillbaka tårarna för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F979

HTML-kod:   🥹


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"