Emoji 💁 - Informationsdiskperson

💁

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💁

Denna emoji förställer en person som antas stå i en informationsdisk, och ser ut ungefär som att det är en servitör eller servitris som håller i en osynlig bricka. Används ibland för att förmedla t.ex. sarkasm eller att man liksom rycker på axlarna åt någonting. Emojin föreställer en icke könad person och är därför könsneutral, men den finns även variationer av den där det är en man- eller en kvinna som porträtteras.


Andra varianter av emoji "informationsdiskperson"

Informationsdiskperson är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

💁🏻

Vad betyder 💁🏻

Emojin 💁🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "informationsdiskperson, ljus hudfärg" och representerar emojin informationsdiskperson med ljus hudfärg.

💁🏼

Vad betyder 💁🏼

Emojin 💁🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "informationsdiskperson, beige hudfärg" och representerar emojin informationsdiskperson med beige hudfärg.

💁🏽

Vad betyder 💁🏽

Emojin 💁🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "informationsdiskperson, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin informationsdiskperson med ljusbrun hudfärg.

💁🏾

Vad betyder 💁🏾

Emojin 💁🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "informationsdiskperson, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin informationsdiskperson med mörkbrun hudfärg.

💁🏿

Vad betyder 💁🏿

Emojin 💁🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "informationsdiskperson, mörk hudfärg" och representerar emojin informationsdiskperson med mörk hudfärg.


Info om emoji informationsdiskperson

Här kan du läsa mer om emojin 💁. Den huvudgrupp som emojin informationsdiskperson hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just informationsdiskperson finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji informationsdiskperson på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Information desk person
🇳🇴 Norska: Person i infoskranke
🇩🇰 Danska: Person ved informationsskranke
🇫🇮 Finska: Infopisteen henkilö


Kopiera och använd emoji 💁

Om du vill kopiera emojin informationsdiskperson för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F481

HTML-kod:   💁


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"