Emoji Damsandal

👡

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji damsandal

Här hittar du emojin damsandal avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin damsandal hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just damsandal finns det dock inte några varianter till.

Emoji damsandal på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin damsandal heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Womans sandal
🇳🇴 Norska: Høyhælt sandal
🇩🇰 Danska: Sandal med hæl
🇫🇮 Finska: Naisten sandaali

Kopiera och använd emoji damsandal

Om du vill kopiera emojin damsandal för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji damsandal kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji damsandal

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F461

HTML-kod:   👡

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"