Emoji 🤦‍♀️ - Kvinna som facepalmar

🤦‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤦‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna som facepalmar. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman facepalming.


Andra varianter av emoji "kvinna som facepalmar"

Kvinna som facepalmar är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤦🏻‍♀️
Kvinna som facepalmar, ljus hudfärg
🤦🏼‍♀️
Kvinna som facepalmar, beige hudfärg
🤦🏽‍♀️
Kvinna som facepalmar, ljusbrun hudfärg
🤦🏾‍♀️
Kvinna som facepalmar, mörkbrun hudfärg
🤦🏿‍♀️
Kvinna som facepalmar, mörk hudfärg

Info om emoji kvinna som facepalmar

Här kan du läsa mer om emojin 🤦‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinna som facepalmar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som facepalmar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna som facepalmar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman facepalming
🇳🇴 Norska: Kvinne som slår hånden mot pannen
🇩🇰 Danska: Kvinde, der slår sig for panden
🇫🇮 Finska: Nainen käsi kasvoilla


Kopiera och använd emoji 🤦‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinna som facepalmar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F926 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🤦‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"