Emoji Kvinna som facepalmar

🤦‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinna som facepalmar

Här hittar du emojin kvinna som facepalmar avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kvinna som facepalmar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som facepalmar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinna som facepalmar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinna som facepalmar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman facepalming
🇳🇴 Norska: Kvinne som slår hånden mot pannen
🇩🇰 Danska: Kvinde, der slår sig for panden
🇫🇮 Finska: Nainen käsi kasvoilla

Andra varianter av emoji "kvinna som facepalmar"


Kopiera och använd emoji kvinna som facepalmar

Om du vill kopiera emojin kvinna som facepalmar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinna som facepalmar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinna som facepalmar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F926 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🤦‍♀️

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"