Emoji 👩‍⚖️ - Kvinnlig domare

👩‍⚖️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👩‍⚖️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig domare. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman judge.


Andra varianter av emoji "kvinnlig domare"

Kvinnlig domare är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👩🏻‍⚖️

Vad betyder 👩🏻‍⚖️

Emojin 👩🏻‍⚖️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig domare, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinnlig domare med ljus hudfärg.

👩🏼‍⚖️

Vad betyder 👩🏼‍⚖️

Emojin 👩🏼‍⚖️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig domare, beige hudfärg" och representerar emojin kvinnlig domare med beige hudfärg.

👩🏽‍⚖️

Vad betyder 👩🏽‍⚖️

Emojin 👩🏽‍⚖️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig domare, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig domare med ljusbrun hudfärg.

👩🏾‍⚖️

Vad betyder 👩🏾‍⚖️

Emojin 👩🏾‍⚖️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig domare, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig domare med mörkbrun hudfärg.

👩🏿‍⚖️

Vad betyder 👩🏿‍⚖️

Emojin 👩🏿‍⚖️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig domare, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinnlig domare med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinnlig domare

Här kan du läsa mer om emojin 👩‍⚖️. Emojin kvinnlig domare hör till den interna emojigruppen Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig domare hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig domare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinnlig domare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman judge
🇳🇴 Norska: Kvinnelig dommer
🇩🇰 Danska: Kvindelig dommer
🇫🇮 Finska: Naistuomari


Kopiera och använd emoji 👩‍⚖️

Om du vill kopiera emojin kvinnlig domare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 2696 FE0F

HTML-kod:   👩‍⚖️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"