Emoji Leende ansikte med gloria

😇

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji leende ansikte med gloria

Här hittar du emojin leende ansikte med gloria avbildad i stor storlek. Emojin leende ansikte med gloria hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin leende ansikte med gloria hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende ansikte med gloria finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 😇

Ett gult ansikte med leende ögon och ett stängt leende, med en blå gloria över huvudet. Används vanligtvis för att representera änglalikt beteende, t.ex. välgörenhet eller liknande, men kan även användas för att uttrycka ett busigt beteende eller att man har rackartyg på gång.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Emoji leende ansikte med gloria på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin leende ansikte med gloria heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling face with halo
🇳🇴 Norska: Smilende ansikt med glorie
🇩🇰 Danska: Smilende ansigt med glorie
🇫🇮 Finska: Hymyilevät kasvot ja sädekehä

Kopiera och använd emoji leende ansikte med gloria

Om du vill kopiera emojin leende ansikte med gloria för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji leende ansikte med gloria kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji leende ansikte med gloria

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F607

HTML-kod:   😇

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"