Emoji 😇 - Leende ansikte med gloria

😇

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😇

Ett gult ansikte med leende ögon och ett stängt leende, med en blå gloria över huvudet. Används vanligtvis för att representera änglalikt beteende, t.ex. välgörenhet eller liknande, men kan även användas för att uttrycka ett busigt beteende eller att man har rackartyg på gång.

Psst! Denna emoji går att köpa som mjuk och gosig emojikudde, perfekt att mysa med i soffan eller sängen!

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.


Info om emoji leende ansikte med gloria

Här kan du läsa mer om emojin 😇. Emojin leende ansikte med gloria hör till de interna emojigrupperna Halloween, Ramadan, Eid al-fitr, Chanukka, Jom kippur.  Den huvudgrupp som emojin leende ansikte med gloria hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende ansikte med gloria finns det dock inte några varianter till.


Emoji leende ansikte med gloria på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling face with halo
🇳🇴 Norska: Smilende ansikt med glorie
🇩🇰 Danska: Smilende ansigt med glorie
🇫🇮 Finska: Hymyilevät kasvot ja sädekehä


Kopiera och använd emoji 😇

Om du vill kopiera emojin leende ansikte med gloria för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F607

HTML-kod:   😇


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"