Emoji 🤶 - Tomtemor

🤶

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤶

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är tomtemor. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är mrs. claus.


Andra varianter av emoji "tomtemor"

Tomtemor är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤶🏻
Tomtemor, ljus hudfärg
🤶🏼
Tomtemor, beige hudfärg
🤶🏽
Tomtemor, ljusbrun hudfärg
🤶🏾
Tomtemor, mörkbrun hudfärg
🤶🏿
Tomtemor, mörk hudfärg

Info om emoji tomtemor

Här kan du läsa mer om emojin 🤶. Emojin tomtemor hör till den interna emojigruppen Julafton.  Den huvudgrupp som emojin tomtemor hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just tomtemor finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji tomtemor på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Mrs. claus
🇳🇴 Norska: Nissemor
🇩🇰 Danska: Julemandens kone
🇫🇮 Finska: Joulumuori


Kopiera och använd emoji 🤶

Om du vill kopiera emojin tomtemor för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F936

HTML-kod:   🤶


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"