Emoji 👉 - Högerpekande handrygg

👉

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👉

Denna emoji föreställer baksidan av en hand där pekfingret är utsträckt och pekar åt höger. Används ofta för att dra uppmärksamhet åt det håll fingret pekar.


Statistik för emoji 👉

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 👉 ("högerpekande handrygg"), ligger på plats 228 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 👉 är december, senast hade den ungefär 150 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är juni. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 👉.


Andra varianter av emoji "högerpekande handrygg"

Högerpekande handrygg är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👉🏻

Vad betyder 👉🏻

Emojin 👉🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "högerpekande handrygg, ljus hudfärg" och representerar emojin högerpekande handrygg med ljus hudfärg.

👉🏼

Vad betyder 👉🏼

Emojin 👉🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "högerpekande handrygg, beige hudfärg" och representerar emojin högerpekande handrygg med beige hudfärg.

👉🏽

Vad betyder 👉🏽

Emojin 👉🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "högerpekande handrygg, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin högerpekande handrygg med ljusbrun hudfärg.

👉🏾

Vad betyder 👉🏾

Emojin 👉🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "högerpekande handrygg, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin högerpekande handrygg med mörkbrun hudfärg.

👉🏿

Vad betyder 👉🏿

Emojin 👉🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "högerpekande handrygg, mörk hudfärg" och representerar emojin högerpekande handrygg med mörk hudfärg.


Info om emoji högerpekande handrygg

Här kan du läsa mer om emojin 👉. Den huvudgrupp som emojin högerpekande handrygg hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just högerpekande handrygg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji högerpekande handrygg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Right pointing backhand index
🇳🇴 Norska: Hånd med pekefinger som peker mot høyre
🇩🇰 Danska: Håndryg med pegefinger til højre
🇫🇮 Finska: Oikealle osoittava etusormi selkäpuolelta


Kopiera och använd emoji 👉

Om du vill kopiera emojin högerpekande handrygg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F449

HTML-kod:   👉


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"