Emoji 👉 - Högerpekande handrygg

👉

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👉

Denna emoji föreställer baksidan av en hand där pekfingret är utsträckt och pekar åt höger. Används ofta för att dra uppmärksamhet åt det håll fingret pekar.

Info om emoji högerpekande handrygg

Här kan du läsa mer om emojin 👉. Den huvudgrupp som emojin högerpekande handrygg hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 448 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just högerpekande handrygg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji högerpekande handrygg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Right pointing backhand index
🇳🇴 Norska: Hånd med pekefinger som peker mot høyre
🇩🇰 Danska: Håndryg med pegefinger til højre
🇫🇮 Finska: Oikealle osoittava etusormi selkäpuolelta

Andra varianter av emoji "högerpekande handrygg"


Kopiera och använd emoji 👉

Om du vill kopiera emojin högerpekande handrygg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F449

HTML-kod:   👉

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"