Emoji 🧚‍♀️ - Kvinnlig älva

🧚‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧚‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig älva. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman fairy.


Andra varianter av emoji "kvinnlig älva"

Kvinnlig älva är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧚🏻‍♀️

Vad betyder 🧚🏻‍♀️

Emojin 🧚🏻‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig älva, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinnlig älva med ljus hudfärg.

🧚🏼‍♀️

Vad betyder 🧚🏼‍♀️

Emojin 🧚🏼‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig älva, beige hudfärg" och representerar emojin kvinnlig älva med beige hudfärg.

🧚🏽‍♀️

Vad betyder 🧚🏽‍♀️

Emojin 🧚🏽‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig älva, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig älva med ljusbrun hudfärg.

🧚🏾‍♀️

Vad betyder 🧚🏾‍♀️

Emojin 🧚🏾‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig älva, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig älva med mörkbrun hudfärg.

🧚🏿‍♀️

Vad betyder 🧚🏿‍♀️

Emojin 🧚🏿‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig älva, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinnlig älva med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinnlig älva

Här kan du läsa mer om emojin 🧚‍♀️. Emojin kvinnlig älva hör till de interna emojigrupperna Halloween, Midsommar.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig älva hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig älva finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinnlig älva på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman fairy
🇳🇴 Norska: Kvinnelig fe
🇩🇰 Danska: Kvindelig fe
🇫🇮 Finska: Naiskeiju


Kopiera och använd emoji 🧚‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinnlig älva för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9DA 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🧚‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"