✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 👨‍💻 - Manlig IT-specialist

👨‍💻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👨‍💻

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig it-specialist. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man technologist.

Info om emoji manlig it-specialist

Här kan du läsa mer om emojin 👨‍💻. Emojin manlig it-specialist hör till den interna emojigruppen Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manlig it-specialist hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 448 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig it-specialist finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji manlig it-specialist på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man technologist
🇳🇴 Norska: Mannlig tekniker
🇩🇰 Danska: Mandlig teknolog
🇫🇮 Finska: Miesteknologi

Andra varianter av emoji "manlig it-specialist"


Kopiera och använd emoji 👨‍💻

Om du vill kopiera emojin manlig it-specialist för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F4BB

HTML-kod:   👨‍💻

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!