Emoji Kvinnlig IT-specialist

👩‍💻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnlig it-specialist

Här hittar du emojin kvinnlig it-specialist avbildad i stor storlek. Emojin kvinnlig it-specialist hör till den interna emojigruppen Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig it-specialist hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig it-specialist finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinnlig it-specialist på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnlig it-specialist heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman technologist
🇳🇴 Norska: Kvinnelig tekniker
🇩🇰 Danska: Kvindelig teknolog
🇫🇮 Finska: Naisteknologi

Andra varianter av emoji "kvinnlig it-specialist"


Kopiera och använd emoji kvinnlig it-specialist

Om du vill kopiera emojin kvinnlig it-specialist för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnlig it-specialist kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnlig it-specialist

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 1F4BB

HTML-kod:   👩‍💻

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"