Emoji 😸 - Flinande kattansikte med leende ögon

😸

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😸

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är flinande kattansikte med leende ögon. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är grinning cat face with smiling eyes.


Info om emoji flinande kattansikte med leende ögon

Här kan du läsa mer om emojin 😸. Den huvudgrupp som emojin flinande kattansikte med leende ögon hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just flinande kattansikte med leende ögon finns det dock inte några varianter till.


Emoji flinande kattansikte med leende ögon på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Grinning cat face with smiling eyes
🇳🇴 Norska: Smilende katteansikt
🇩🇰 Danska: Grinende katteansigt
🇫🇮 Finska: Leveästi hymyilevän kissan naama


Kopiera och använd emoji 😸

Om du vill kopiera emojin flinande kattansikte med leende ögon för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F638

HTML-kod:   😸


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"