Emoji Exploderande huvud

🤯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji exploderande huvud

Här hittar du emojin exploderande huvud avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin exploderande huvud hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just exploderande huvud finns det dock inte några varianter till.

Emoji exploderande huvud på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin exploderande huvud heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Exploding head
🇳🇴 Norska: Hode som eksploderer
🇩🇰 Danska: Eksploderende hoved
🇫🇮 Finska: Räjähtävä pää

Kopiera och använd emoji exploderande huvud

Om du vill kopiera emojin exploderande huvud för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji exploderande huvud kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji exploderande huvud

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F92F

HTML-kod:   🤯

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"