Emoji Ansikte som skriker av fasa

😱

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ansikte som skriker av fasa

Här hittar du emojin ansikte som skriker av fasa avbildad i stor storlek. Emojin ansikte som skriker av fasa hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin ansikte som skriker av fasa hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte som skriker av fasa finns det dock inte några varianter till.

Emoji ansikte som skriker av fasa på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ansikte som skriker av fasa heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Face screaming in fear
🇳🇴 Norska: Ansikt som skriker av frykt
🇩🇰 Danska: Ansigt, der skriger af frygt
🇫🇮 Finska: Pelosta huutavat kasvot

Kopiera och använd emoji ansikte som skriker av fasa

Om du vill kopiera emojin ansikte som skriker av fasa för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ansikte som skriker av fasa kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ansikte som skriker av fasa

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F631

HTML-kod:   😱

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"