Emoji 🤣 - Rullar runt på golvet och skrattar

🤣

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤣

Ett gult ansikte på snedden med ett X-formade ögon och jätteleende som skrattar så att tårarna rinner. Används framför allt för att uttrycka att någonting är vansinnigt roligt, den akronym som annars förknippas med denna emoji är ROFL (Rolling On the Floor Laughing).

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.


Info om emoji rullar runt på golvet och skrattar

Här kan du läsa mer om emojin 🤣. Den huvudgrupp som emojin rullar runt på golvet och skrattar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just rullar runt på golvet och skrattar finns det dock inte några varianter till.


Emoji rullar runt på golvet och skrattar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Rolling on the floor laughing
🇳🇴 Norska: Ansikt som ler seg ihjel
🇩🇰 Danska: Ruller grinende rundt på gulvet - ansigt
🇫🇮 Finska: Kieriskellä lattialla kasvot nauraen


Kopiera och använd emoji 🤣

Om du vill kopiera emojin rullar runt på golvet och skrattar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F923

HTML-kod:   🤣


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"