Emoji Rullar runt på golvet och skrattar

🤣

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji rullar runt på golvet och skrattar

Här hittar du emojin rullar runt på golvet och skrattar avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin rullar runt på golvet och skrattar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just rullar runt på golvet och skrattar finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 🤣

Ett gult ansikte på snedden med ett X-formade ögon och jätteleende som skrattar så att tårarna rinner. Används framför allt för att uttrycka att någonting är vansinnigt roligt, den akronym som annars förknippas med denna emoji är ROFL (Rolling On the Floor Laughing).

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Emoji rullar runt på golvet och skrattar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin rullar runt på golvet och skrattar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Rolling on the floor laughing
🇳🇴 Norska: Ansikt som ler seg ihjel
🇩🇰 Danska: Ruller grinende rundt på gulvet - ansigt
🇫🇮 Finska: Kieriskellä lattialla kasvot nauraen

Kopiera och använd emoji rullar runt på golvet och skrattar

Om du vill kopiera emojin rullar runt på golvet och skrattar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji rullar runt på golvet och skrattar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji rullar runt på golvet och skrattar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F923

HTML-kod:   🤣

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"