Emoji 🫄 - Gravid person

🫄

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🫄

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är gravid person. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är pregnant person.


Andra varianter av emoji "gravid person"

Gravid person är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🫄🏻

Vad betyder 🫄🏻

Emojin 🫄🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid person, ljus hudfärg" och representerar emojin gravid person med ljus hudfärg.

🫄🏼

Vad betyder 🫄🏼

Emojin 🫄🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid person, beige hudfärg" och representerar emojin gravid person med beige hudfärg.

🫄🏽

Vad betyder 🫄🏽

Emojin 🫄🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid person, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin gravid person med ljusbrun hudfärg.

🫄🏾

Vad betyder 🫄🏾

Emojin 🫄🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid person, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin gravid person med mörkbrun hudfärg.

🫄🏿

Vad betyder 🫄🏿

Emojin 🫄🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid person, mörk hudfärg" och representerar emojin gravid person med mörk hudfärg.


Info om emoji gravid person

Här kan du läsa mer om emojin 🫄. Emojin gravid person hör till den interna emojigruppen Pride och HBTQ.  Den huvudgrupp som emojin gravid person hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just gravid person finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji gravid person på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Pregnant person
🇳🇴 Norska: Gravid person
🇩🇰 Danska: Gravid person
🇫🇮 Finska: Raskaana oleva henkilö


Kopiera och använd emoji 🫄

Om du vill kopiera emojin gravid person för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1FAC4

HTML-kod:   🫄


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"