Emoji Leende kattansikte med öppen mun

😺

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji leende kattansikte med öppen mun

Här hittar du emojin leende kattansikte med öppen mun avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin leende kattansikte med öppen mun hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende kattansikte med öppen mun finns det dock inte några varianter till.

Emoji leende kattansikte med öppen mun på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin leende kattansikte med öppen mun heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling cat face with open mouth
🇳🇴 Norska: Lykkelig katteansikt
🇩🇰 Danska: Glad katteansigt
🇫🇮 Finska: Onnelliset kissan naama

Kopiera och använd emoji leende kattansikte med öppen mun

Om du vill kopiera emojin leende kattansikte med öppen mun för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji leende kattansikte med öppen mun kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji leende kattansikte med öppen mun

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F63A

HTML-kod:   😺

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"