Emoji Ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga

😜

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga

Här hittar du emojin ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 282 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga finns det dock inte några varianter till.

Emoji ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: face with stuck-out tongue and winking eye
🇳🇴 Norska: blunkende ansikt med tungen ut
🇩🇰 Danska: blinkende ansigt, som rækker tunge
🇫🇮 Finska: silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä

Kopiera och använd emoji ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga

Om du vill kopiera emojin ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F61C

HTML-kod:   😜

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"