Emoji Händer som sträcks upp i jubel

🙌

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji händer som sträcks upp i jubel

Här hittar du emojin händer som sträcks upp i jubel avbildad i stor storlek. Emojin händer som sträcks upp i jubel hör till de interna emojigrupperna Födelsedag, Examen och studenten, Nationaldagen, Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin händer som sträcks upp i jubel hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just händer som sträcks upp i jubel finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji händer som sträcks upp i jubel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin händer som sträcks upp i jubel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person raising both hands in celebration
🇳🇴 Norska: Jublende hender
🇩🇰 Danska: Hænder løftet i triumf
🇫🇮 Finska: Tuulettavat kädet

Andra varianter av emoji "händer som sträcks upp i jubel"


Kopiera och använd emoji händer som sträcks upp i jubel

Om du vill kopiera emojin händer som sträcks upp i jubel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji händer som sträcks upp i jubel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji händer som sträcks upp i jubel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F64C

HTML-kod:   🙌

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"