Emoji 🙌 - Händer som sträcks upp i jubel

🙌

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🙌

Denna emoji föreställer två händer som sträcks upp i luften på ett sätt som skall antyda att man firar någon särskild händelse, att man jublar, eller att det försigår annan festivitet på ett väldigt glädjande sätt.


Statistik för emoji 🙌

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🙌 ("händer som sträcks upp i jubel"), ligger på plats 13 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🙌 är februari, senast hade den ungefär 1300 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är oktober. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🙌.


Andra varianter av emoji "händer som sträcks upp i jubel"

Händer som sträcks upp i jubel är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🙌🏻

Vad betyder 🙌🏻

Emojin 🙌🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "händer som sträcks upp i jubel, ljus hudfärg" och representerar emojin händer som sträcks upp i jubel med ljus hudfärg.

🙌🏼

Vad betyder 🙌🏼

Emojin 🙌🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "händer som sträcks upp i jubel, beige hudfärg" och representerar emojin händer som sträcks upp i jubel med beige hudfärg.

🙌🏽

Vad betyder 🙌🏽

Emojin 🙌🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "händer som sträcks upp i jubel, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin händer som sträcks upp i jubel med ljusbrun hudfärg.

🙌🏾

Vad betyder 🙌🏾

Emojin 🙌🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "händer som sträcks upp i jubel, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin händer som sträcks upp i jubel med mörkbrun hudfärg.

🙌🏿

Vad betyder 🙌🏿

Emojin 🙌🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "händer som sträcks upp i jubel, mörk hudfärg" och representerar emojin händer som sträcks upp i jubel med mörk hudfärg.


Info om emoji händer som sträcks upp i jubel

Här kan du läsa mer om emojin 🙌. Emojin händer som sträcks upp i jubel hör till de interna emojigrupperna Födelsedag, Examen och studenten, Nationaldagen, Påsk, Internationella kvinnodagen, Norges nationaldag (17 maj), Independence Day (USA), Thanksgiving, Danmarks grundlagsdag, Coronavirus.  Den huvudgrupp som emojin händer som sträcks upp i jubel hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just händer som sträcks upp i jubel finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji händer som sträcks upp i jubel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person raising both hands in celebration
🇳🇴 Norska: Jublende hender
🇩🇰 Danska: Hænder løftet i triumf
🇫🇮 Finska: Tuulettavat kädet


Kopiera och använd emoji 🙌

Om du vill kopiera emojin händer som sträcks upp i jubel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F64C

HTML-kod:   🙌


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"