Emoji 🙌 - Händer som sträcks upp i jubel

🙌

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🙌

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är händer som sträcks upp i jubel. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är person raising both hands in celebration.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji händer som sträcks upp i jubel

Här kan du läsa mer om emojin 🙌. Emojin händer som sträcks upp i jubel hör till de interna emojigrupperna Födelsedag, Examen och studenten, Nationaldagen, Påsk, Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin händer som sträcks upp i jubel hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 433 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just händer som sträcks upp i jubel finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji händer som sträcks upp i jubel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person raising both hands in celebration
🇳🇴 Norska: Jublende hender
🇩🇰 Danska: Hænder løftet i triumf
🇫🇮 Finska: Tuulettavat kädet

Andra varianter av emoji "händer som sträcks upp i jubel"


Kopiera och använd emoji 🙌

Om du vill kopiera emojin händer som sträcks upp i jubelför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F64C

HTML-kod:   🙌

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"