Emoji 💪 - Spänd bicep

💪

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💪

Denna emoji föreställer en arm med knuten näve som spänner och visar sin biceps-muskel. Används ofta för att representera att man styrketränar, men kan även användas för att representera allmän styrka - inte bara fysisk sådan utan även mental styrka, att man t.ex. skall klara av den rådande svåra situationen.


Andra varianter av emoji "spänd bicep"

Spänd bicep är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

💪🏻

Vad betyder 💪🏻

Emojin 💪🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "spänd bicep, ljus hudfärg" och representerar emojin spänd bicep med ljus hudfärg.

💪🏼

Vad betyder 💪🏼

Emojin 💪🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "spänd bicep, beige hudfärg" och representerar emojin spänd bicep med beige hudfärg.

💪🏽

Vad betyder 💪🏽

Emojin 💪🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "spänd bicep, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin spänd bicep med ljusbrun hudfärg.

💪🏾

Vad betyder 💪🏾

Emojin 💪🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "spänd bicep, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin spänd bicep med mörkbrun hudfärg.

💪🏿

Vad betyder 💪🏿

Emojin 💪🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "spänd bicep, mörk hudfärg" och representerar emojin spänd bicep med mörk hudfärg.


Info om emoji spänd bicep

Här kan du läsa mer om emojin 💪. Den huvudgrupp som emojin spänd bicep hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just spänd bicep finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji spänd bicep på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flexed biceps
🇳🇴 Norska: Spent biceps
🇩🇰 Danska: Spændt biceps
🇫🇮 Finska: Jännitetty hauis


Kopiera och använd emoji 💪

Om du vill kopiera emojin spänd bicep för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4AA

HTML-kod:   💪


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"