Emoji Spänd bicep

💪

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji spänd bicep

Här hittar du emojin spänd bicep avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin spänd bicep hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just spänd bicep finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji spänd bicep på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin spänd bicep heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flexed biceps
🇳🇴 Norska: Spent biceps
🇩🇰 Danska: Spændt biceps
🇫🇮 Finska: Jännitetty hauis

Andra varianter av emoji "spänd bicep"


Kopiera och använd emoji spänd bicep

Om du vill kopiera emojin spänd bicep för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji spänd bicep kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji spänd bicep

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4AA

HTML-kod:   💪

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"