Emoji Dan som dansar

🕺

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji dan som dansar

Här hittar du emojin dan som dansar avbildad i stor storlek. Emojin dan som dansar hör till de interna emojigrupperna Midsommar, Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin dan som dansar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just dan som dansar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji dan som dansar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin dan som dansar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man dancing
🇳🇴 Norska: Mann som danser
🇩🇰 Danska: Mand, der danser
🇫🇮 Finska: Tanssiva mies

Andra varianter av emoji "dan som dansar"


Kopiera och använd emoji dan som dansar

Om du vill kopiera emojin dan som dansar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji dan som dansar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji dan som dansar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F57A

HTML-kod:   🕺

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"