Emoji 🕺 - Man som dansar

🕺

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🕺

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är man som dansar. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man dancing.


Andra varianter av emoji "man som dansar"

Man som dansar är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🕺🏻
Dan som dansar, ljus hudfärg
🕺🏼
Dan som dansar, beige hudfärg
🕺🏽
Dan som dansar, ljusbrun hudfärg
🕺🏾
Dan som dansar, mörkbrun hudfärg
🕺🏿
Dan som dansar, mörk hudfärg

Info om emoji man som dansar

Här kan du läsa mer om emojin 🕺. Emojin man som dansar hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Midsommar, Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin man som dansar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man som dansar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji man som dansar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man dancing
🇳🇴 Norska: Mann som danser
🇩🇰 Danska: Mand, der danser
🇫🇮 Finska: Tanssiva mies


Kopiera och använd emoji 🕺

Om du vill kopiera emojin man som dansar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F57A

HTML-kod:   🕺


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"