Emoji 🫠 - Ansikte som smälter

🫠

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🫠

Denna emoji föreställer ett leende gult ansikte, som smälter och bildar en pöl. Den kan ha flera betydelser, men används ofta för att ge uttryck för extrem hetta, att man svettas ihjäl. Men kan även användas för att vis att man skäms eller tycker att någonting är pinsamt.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2022 som en del av Emoji 14.0.


Statistik för emoji 🫠

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🫠 ("ansikte som smälter"), ligger på plats 16 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🫠 är december, senast hade den ungefär 1040 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är januari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🫠.


Info om emoji ansikte som smälter

Här kan du läsa mer om emojin 🫠. Den huvudgrupp som emojin ansikte som smälter hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte som smälter finns det dock inte några varianter till.


Emoji ansikte som smälter på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Melting face
🇳🇴 Norska: Smeltende ansikt
🇩🇰 Danska: Smeltende ansigt
🇫🇮 Finska: Sulavat kasvot


Kopiera och använd emoji 🫠

Om du vill kopiera emojin ansikte som smälter för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1FAE0

HTML-kod:   🫠


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"