Emoji Trött ansikte

😫

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji trött ansikte

Här hittar du emojin trött ansikte avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin trött ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just trött ansikte finns det dock inte några varianter till.

Emoji trött ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin trött ansikte heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Fearful face
🇳🇴 Norska: Opprørt ansikt
🇩🇰 Danska: Oprevet ansigt
🇫🇮 Finska: Järkyttyneet kasvot

Kopiera och använd emoji trött ansikte

Om du vill kopiera emojin trött ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji trött ansikte kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji trött ansikte

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F62B

HTML-kod:   😫

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"