Emoji Kvinnlig zombie

🧟‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnlig zombie

Här hittar du emojin kvinnlig zombie avbildad i stor storlek. Emojin kvinnlig zombie hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig zombie hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig zombie finns det dock inte några varianter till.

Emoji kvinnlig zombie på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnlig zombie heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman zombie
🇳🇴 Norska: Kvinnelig zombie
🇩🇰 Danska: Kvindelig zombie
🇫🇮 Finska: Naiszombie

Kopiera och använd emoji kvinnlig zombie

Om du vill kopiera emojin kvinnlig zombie för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnlig zombie kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnlig zombie

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9DF 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🧟‍♀️

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"