Emoji 🙇‍♀️ - Kvinna som bugar

🙇‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🙇‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna som bugar. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman bowing.


Andra varianter av emoji "kvinna som bugar"

Kvinna som bugar är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🙇🏻‍♀️
Kvinna som bugar, ljus hudfärg
🙇🏼‍♀️
Kvinna som bugar, beige hudfärg
🙇🏽‍♀️
Kvinna som bugar, ljusbrun hudfärg
🙇🏾‍♀️
Kvinna som bugar, mörkbrun hudfärg
🙇🏿‍♀️
Kvinna som bugar, mörk hudfärg

Info om emoji kvinna som bugar

Här kan du läsa mer om emojin 🙇‍♀️. Emojin kvinna som bugar hör till de interna emojigrupperna Ramadan, Eid al-fitr, Jom kippur.  Den huvudgrupp som emojin kvinna som bugar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som bugar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna som bugar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman bowing
🇳🇴 Norska: Kvinne som bukker
🇩🇰 Danska: Kvinde, der bukker
🇫🇮 Finska: Kumartava nainen


Kopiera och använd emoji 🙇‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinna som bugar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F647 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🙇‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"