Emoji 👨‍🦱 - Man med lockigt hår

👨‍🦱

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👨‍🦱

Ett glatt manligt ansikte med härligt vågigt eller lockigt hår, introducerades för att ge lite mer variation till hårtyperna bland emojis.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2018 som en del av Emoji 11.0.


Statistik för emoji 👨‍🦱

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 👨‍🦱 ("man med lockigt hår"), ligger på plats 867 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 👨‍🦱 är februari, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 👨‍🦱.


Andra varianter av emoji "man med lockigt hår"

Man med lockigt hår är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👨🏻‍🦱

Vad betyder 👨🏻‍🦱

Emojin 👨🏻‍🦱 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med lockigt hår, ljus hudfärg" och representerar emojin man med lockigt hår med ljus hudfärg.

👨🏼‍🦱

Vad betyder 👨🏼‍🦱

Emojin 👨🏼‍🦱 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med lockigt hår, beige hudfärg" och representerar emojin man med lockigt hår med beige hudfärg.

👨🏽‍🦱

Vad betyder 👨🏽‍🦱

Emojin 👨🏽‍🦱 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med lockigt hår, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin man med lockigt hår med ljusbrun hudfärg.

👨🏾‍🦱

Vad betyder 👨🏾‍🦱

Emojin 👨🏾‍🦱 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med lockigt hår, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin man med lockigt hår med mörkbrun hudfärg.

👨🏿‍🦱

Vad betyder 👨🏿‍🦱

Emojin 👨🏿‍🦱 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med lockigt hår, mörk hudfärg" och representerar emojin man med lockigt hår med mörk hudfärg.


Info om emoji man med lockigt hår

Här kan du läsa mer om emojin 👨‍🦱. Den huvudgrupp som emojin man med lockigt hår hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man med lockigt hår finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji man med lockigt hår på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man: curly hair
🇳🇴 Norska: Mann med krøllet hår
🇩🇰 Danska: Mand med krøllet hår
🇫🇮 Finska: Kiharatukkainen mies


Kopiera och använd emoji 👨‍🦱

Om du vill kopiera emojin man med lockigt hår för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F9B1

HTML-kod:   👨‍🦱


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"